sâmbătă, 11 august 2012

C & R Workshop - Curs realizare bijuterii handmade


Fii creativ si relaxeaza-te!

Atelierele de creativitate si relaxare • Atelier de creativitate si relaxare este un proiect sustinut de Doamna Ruxandra Giuglea Designer la Bijoux&Hobby

In anii 90 si-a inceput activitatea in lumea modei fiind atrasa de designul vestimentar. A avut cateva expozitii si prezentari dar a descoperit in scurt timp cat de importante sunt accesoriile in vestimentatie si astfel a inceput sa creeze bijuterii si accesorii pentru par. Din 2008 se ocupa numai de bijuterii si accesorii. Pasiunea pentru bijuterii cred ca o are orice femeie asa ca nu a fost greu sa se  indragosteasca de aceasta indeletnicire. Acum a devenit pasiune hranita si de un freamat interior dar si de bucuria pe care o are zilnic cand cu imaginatie si materiale care o inspira, reuseste sa realizeze un colier...o bratara...si lista continua.
In 2009 a fost prezenta la multe expozitii in tara dar si in Germania si Spania. Tot in 2009 a lansat colectia Feminine Touch, o colectie care a reunit bijuterii realizate din fir de argint crosetate manual. O colectie de bijuterii delicate ... accesorizate cu multe pietre semipretioase.
Anul 2010 a fost anul in care a pornit un nou proiect - C&R Workshop - Atelier de creativitate si relaxare. Prin cursurile de bijuterii, accesorii si atelierele handmade, doreste sa promoveze in primul rand bucuria pe care o putem avea atunci cand realizam ceva cu mainile noastre si nu in ultimul rand de a descoperi latura curativa - prin relaxare. De asemenea doreste sa impartaseasca celor dornici tainele acestui mestesug. 
Anul 2012 a lansat colectia Discovery - reuneste sub acest titlu bijuterii realizate printr-o tehnica mai putin cunoscuta la noi Soutache dar si multe accesorii si bijuterii realizate din materiale textile. "In acest an mi-am propus sa incerc cat mai mult sa combin materialele textile, cu metale, pietre semipretioase sau alte margele dar si cu elemente din sarma de argint crosetate manual."
Doamna Ruxandra Giuglea a mai declarat: "Eu cred in bine, in partea luminoasa a lucrurilor si cand reusesc sa transmit oamenilor un pic de incredere am sentimentul ca nu traiesc degeaba.
Fenomenul handmade ia amploare si la noi, multi preferand sa cumpere produse handmade, pretuind astfel talentul, migala si inspiratia creatorilor. Originalitatea si unicitatea ar fi principalele caracteristici ale produselor handmade. 
A purta handmade e o alegere nu un indemn. Cautam cai de exprimare, vrem sa ne marcam unicitatea si atunci lucrurile personalizate ajuta intr-un fel. Este vorba de un limbaj aici pe care il poate exprima oricine intr-o maniera proprie, nealterata de conceptul: “la moda”. "
 • _____________________________________________ 
CURS BIJUTERII SI ACCESORII HANDMADE
Atelierul de creativitate si relaxare


 sedinte in care veti invata tehnici de baza, combinarea formelor, materialelor si a culorilor, dar vom cultiva creativitatea si rabdarea!  
Socializează! Indrăzneşte! Fii feminină! Fii creativa si relaxeaza-te! 


Programul cursului:
Sedinta 1 
13 Ianuarie 2013  de la ora 11,00 la 15,00 
- prezentare accesorii si ustensile, tehnici de baza, realizare cercei, bratari si coliere cu ajutorul unor accesorii de baza;


Sedinta 2 
20 Ianuarie 2013  
de la ora 11,00 la 15,00


- introducere in tehnica wire wrapping, realizare diverse elemente dar si pandantive, inele, precum si introducere in tehnica Herringbone;
 


La fiecare sedinta veti invata tehnici noi, veti putea exersa si veti descoperi o noua metoda de relaxare. 
Costul cursului: 200 RON se poate achita la prima sedinta
In costul cursului sunt 
incluse: materialele/accesoriile, indrumarea, un ceai aromat si fursecuri, iar bijuteriile sau accesoriile realizate la curs va raman Dvs.! Inscrierea in acest caz este obligatorie dar rezervarea nu este garantata, deoarece prioritate vor avea toate rezervarile cu plata online.
  

Plata pentru curs se poate face in avans si prin transfer bancar pana la data de 11 Ianuarie 2013

Astfel veti achita doar suma de 180 RON.


Pentru achizitionarea in avans:  

http://www.bijouxhobby.ro/cumpara/curs-bijuterii-modul-clasic-4571960 Unde are loc cursul ?

Ceianaria Serendipity: Str. Dumbrava Rosie, Nr. 12, Bucuresti
In cazul in care se vor produce modificari ale programului veti fi anuntati cu cel putin 24-48h inainte. • _______________________________
  Curs 

  • Tehnica Soutache 
  Curs realizare bijuterii si accesorii Tehnica Soutache

  • Doua sedinte in care veti face pasi importanti pentru a descoperi secretele realizarii unor bijuterii elaborate prin combinarea materialelor, 
   a elementelor si a culorilor. 
   O tehnica care solicita rabdarea si imaginatia dar rezultatul este spectaculos.
   Cu ajutorul acelor si a atei de cusut...a snurului suitas si a margelutelor se pot realiza o minunatie de bijuterii, accesorii sau decoratiuni.
   Si tu poti crea astfel de obiecte unicat ...superbe !
   Tehnica Soutache a aparut de putin timp in peisajul acesta al bijuteriilor si accesoriilor. Snurul suitas era des intalnit in croitorie pentru diverse aplicatii.
   Cand: 26 si 27 Ianuarie 2013
   • Intre 11,00 - 15,00 cu pauza de cafea la ora 13,00
   • Sunt incluse: materialele/accesoriile, indrumarea, un ceai aromat /cafea si fursecuri iar bijuteriile sau accesoriile 
   • realizate la curs va raman Dvs.! 


  Plata pentru curs se poate face in avans si prin transfer bancar pana la data de 24 Ianuarie 2013
  Astfel veti achita doar suma de 125 RON.
  Pentru achizitionare in avans a cursului: 
 • http://www.bijouxhobby.ro/cumpara/curs-soutache-ianuarie-2013-4571984

 • De asemenea puteti achita cursul la fata locului dar taxa va fi de 150 RON. Inscrierea in acest caz este obligatorie.
Pentru rezervari sau orice alte detalii suplimentare ne puteti contacta la tel. 0728110791 sau la adresa de email: contact@bijouxhobby.ro

Unde are loc workshop-ul ?
Ceianaria Serendipity: Str. Dumbrava Rosie, Nr. 12, Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu